de Fertometer is een bemestingsmeter voor potplanten

Verjaardagscadeau - leuk en origineel Cadeau Idee voor een plantliefhebber


Origineel verjaardagscadeau voor jong en oud

En ja hoor, het is weer zover, we zoeken weer een leuk en origineel verjaardagscadeau. Wie heeft een apart idee, een persoonlijk, speciaal of verrassend cadeautjes idee? De zoektocht begint!
Hier hebben we iets heel bijzonders: de fertometer. Wat is dat nou weer? Bemestingsmeter voor potplanten! OK, de doelpersoon is dus een plantliefhebber want het gaat om bemesten van planten.
De fertometer is een leuk idee voor een verjaardag en een origineel cadeau. Het apparaatje meet de bemesting in je potplant en vertelt of je wel of niet kunt bijmesten. Echt iets voor iemand die veel van planten houdt.
En nu kijken voor wie deze originele tip geschikt is: voor opa en oma, vader en moeder, vriend of vriendin, vrouw of man, hem of haar, zeg het maar?

Leuk verjaardagscadeau voor opa en oma

Oma is jarig , wordt 80 jaar, en heeft altijd veel bloemen in huis. Zij heeft prachtige potplanten staan en zou best een fertometer kunnen gebruiken. Bijmesten is nooit haar sterke punt geweest, alleen al uit twijfel of je nu wel of niet mag bijmesten. Dit apparaatje is een leuk cadeau idee, zeker voor haar tachtigste verjaardag verrassend.
Voor opa met zijn glazen kas zou dit een geslaagd verjaardagscadeau kunnen zijn. Als plantliefhebber wil hij alles altijd precies weten en probeert zijn planten ook goed te voeden. Hier dan een fijn controle apparaatje om de bemestingstoestand te controleren. Een slim verjaardagscadeautje en best wel een ludiek idee.

Speciaal verjaardagscadeau voor vader en moeder

Vader wordt 50 jaar en we zoeken een heel speciaal en origineel verjaardagscadeau. Allerlei bijzondere cadeau ideetjes al gezien. Maar een bemestingsmeter voor potplanten hadden we er nog niet bij. Pa is een plantliefhebber dus dat is zeker een goed idee voor zijn vijftigste verjaardag.
Ma wordt volgende week 40 jaar. Daar moeten we dus een heel bijzonder verjaardagscadeau voor vinden. Hier komt de fertometer als geroepen. Een leuk presentje voor je veertigste, zeker omdat moeder zo van planten houdt en altijd maar weer vraagt: moet ik nu wel of niet bijmesten? Met dit metertje weet U of de planten wel of niet goed gevoed zijn.

Persoonlijk verjaardagscadeau voor vriend of vriendin

Je vriend wordt 30 jaar en je zoekt een persoonlijk verjaardagscadeau. Weer een CD of DVD of een boek? Of een mooie plant dit keer, maar hij heeft al zo'n fantastische palmboom staan. Zou hij die palm eigenlijk wel goed bemesten? De fertometer kon hier wel eens een geslaagd cadeau idee zijn voor haar dertigste verjaardag.
Mijn vriendin wordt 60 jaar! Help, wie heeft er een origineel cadeau idee voor haar verjaardag? Ze houdt van mooie planten, vooral exotische planten en heeft altijd vreselijk veel bloemen in huis. Iemand een ludieke cadeautip? Ja, de fertometer, zeker voor je zestigste!

Verrassend verjaardagscadeau voor hem of haar

Zoek een origineel verjaardagscadeau voor haar! Zij is een leuke vrouw en een bijzondere plantliefhebber. Zou de fertometer iets voor haar zijn? Als ze van mooie planten houdt wel!
En nu een geschenk voor hem, voor zijn verjaardag. Een simpel cadeautje. Het moet wel een leuk idee zijn. Een verrassend presentje, iets technisch ook wel. Misschien een fertometer, waarom niet.

Uniek verjaardagscadeau voor een nieuwe relatie

Onze relatie telt nu 1 jaar. Deze verjaardag moet gevierd worden. Mijn partner heeft al een prachtige potplant gekocht, weet ik. Hoe kan ik dit complementeren? Met een bemestingsmeter misschien? Leuk cadeau idee voor een verjaardag of jubileum!
www.fertometer.com