de Fertometer is een bemestingsmeter voor potplanten

Origineel Cadeau Idee - leuk Verjaardagscadeau


Leuk Idee voor Verjaardagscadeau

Wat is nu een leuk verjaardagscadeau voor oma, moeder of vriendin die van planten houdt? Iets wat ze nog niet hebben, iets nuttigs misschien of alwr een nieuwe potplant? Een handig dingetje waar ze plezier van krijgen, zeker als ze van mooie planten houden.
Een origineel verjaardags cadeau dat aangeeft of je je potplanten wel of niet moet bemesten is toch iets unieks. Met dit apparaatje, de fertometer, kan je bepalen door middel van een paar lampjes wat je moet doen: wel of niet bijmesten! Voorzien van eenvoudige gebruiksaanwijzing.
Dat is pas een leuk cadeautje, wat een ieder zich kan permitteren: het kost maar 25 euro. En wat een verrassing voor een verjaardag: iets heel nieuws voor de verjaardagswensen, iets wat je echt nog niet kent!

Origineel Huwelijkscadeau

Ook als bruilofts cadeautje leuk voor een stel dat van mooie bloemen in huis houdt. Het geeft zekerheid bij het verzorgen van je potplanten. Dit verrassende cadeau in een zeer presentabele verpakking met beschrijving is echt iets ludieks.
Een origineel presentje ook voor vader en moeder die 25 jaar getrouwd zijn of zelfs opa en oma met een 50 jaar huwelijks feest. Hoe dan ook een aardig trouwcadeau.
De fertometer is gewoon een origineel geschenk. Meer informatie over de fertometer kunt u op www.fertometer.com vinden waar u hem ook online kunt kopen.

Leuk en Origineel Idee Kerstcadeau

Voor de kerst begint de jacht naar aparte, geestige en persoonlijke cadeautjes. Maar vooral iets unieks en een kerstcadeau dat nog niemand heeft. Ook hier voor vriend en vriendin een slim presentje.
Het is zelfs zo dat velen een kerstpakket moeten samenstellen en al helemaal niet meer weten wat er nu weer in moet. Ook is hier de fertometer de redding voor een origineel cadeau, voor man en rouw.
Dit apparaatje als geschenk meet de hoeveelheid meststoffen in uw potplanten en vertelt u of u wel of niet kunt bijmesten. Ideaal als cadeau idee voor jong en oud.

Persoonlijk Valentijnscadeau

Hier wil je een hl persoonlijk geschenk geven! Een speciaal cadeau voor Valentijn dat helemaal op 'jou' past. De fertometer dus, dat wordt 'm!

Ideetje voor Vaderdag en moederdag

Een cadeautip voor vaderdag en moederdag is niet eenvoudig. Pa die een klein kasje heeft of Ma met al haar potplanten kunnen best een fertometer gebruiken voor de bemesting van hun planten. En het zit ook beslist in het budget: een aardig cadeau ideetje voor de echte plantliefhebber.

Origineel Sinterklaas cadeautje

Sinterklaas en zwarte Piet zijn er weer met een leuke gift voor jou! Grappig moet het zijn en een origineel cadeau: een echte surprise. En dat is de fertometer!

Uniek Relatiegeschenk

Nu komt het moeilijkste: een relatiegeschenk met zekere alure. Het gaat niet zomaar om een presentje aan een vriend of vriendin, maar er hangt veel meer vanaf: de zakelijke relatie!
Het moet iets innoverends zijn waar je een goede indruk mee maakt; vooral ook technisch. Iets waar je de zakelijke partner mee verrast, een goede basis voor een langdurige relatie.
De fertometer is hier het ideale geschenk in gestileerde verpakking met duidelijke gebruiksaanwijzing. Zodat de zaken goed zullen floreren!
www.fertometer.com